De Wilde waard

(Last Updated On: 15 augustus 2022)

De traditonele Zomerparkdag komt er weer aan! Zaterdag 27 augustus is het feest in Ambacht en natuurlijk is ook Cascade van de partij 😃 Zo is het plein voor de Ridderhal omgetoverd tot een horecaplein om gezellig even bij te komen met een hapje en een drankje. Voor de kinderen is daar een Kids Arena ingericht, in samenwerking met Just Dymph Kids en de Bibliotheek AanZet Hendrik-Ido-Ambacht met allerlei leuke activiteiten.

’s Avonds om 21.00 uur is de Pleinbios waar Cascade alle Ambachters de gratis filmvertoning van ‘De Wilde Waard’ aanbiedt. De Pleinbios beschikt over een groot scherm aan de waterkant in het groene Baxpark op het plein voor De Ridderhal, een unieke locatie voor deze natuurdocumentaire! Neem zelf een klapstoeltje mee, of leen er eentje van Cascade en geniet van een bijzondere avond. Bij zeer slecht weer wordt de filmvertoning van de ‘Wilde Waard’ verplaatst naar de theaterzaal van Cascade. Dit wordt een dag van tevoren aangekondigd.

Hier lees je meer over de Zomerparkdag: https://stichting-cascade.nl/…/zomerparkdag-zaterdag-27…
Met deze Pleinbios trapt Cascade de jubileumfestiviteiten af. In de gehele maand september zijn er diverse activiteiten te bezoeken die in het teken staan van het jubileum. Houd voor alle actuele informatie de sociale media en website van Cascade in de gaten: www.stichting-cascade.nl

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.