Categorie: Nieuws

Kunstmarkt op de Zomerparkdag

Cees van Meerten van het Kunstcafé ziet het voor zich: zo’n vijfentwintig kleurige kramen, waar tijdens de Zomerparkdag op zaterdag 31 augustus professionele en amateurkunstenaars hun schilderijen, aquarellen, beeldhouwwerken, sieraden,… Lees verder »

Volybalvereniging Vollido

De Zomerparkdag is dé dag waarop gemeente Hendrik-Ido-Ambachthaar vrijwilligers in het zonnetje zet. En waarop verenigingen en organisaties laten zien wat ze allemaal te bieden hebben. Ook Volleybalvereniging Vollido is weer aanwezig op… Lees verder »

Posters zomerparkdag

Binnenkort zie je deze posters hangen bij binnenkomst van gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Ze kondigen natuurlijk de Zomerparkdag aan, die dit jaar op zaterdag 31 augustus gevierd wordt. Dit jaar is het thema… Lees verder »

UVV werkt voor De Blije Borgh

De Zomerparkdag is dé dag waarop gemeente Hendrik-Ido-Ambacht haar vrijwilligers in het zonnetje zet en waarop verenigingen en organisaties laten zien wat ze allemaal te bieden hebben. In aanloop naar de Zomerparkdag… Lees verder »

Foodtruck festival

Op facebook stond een bericht van een teleurgesteld organisatie van het Toost foodtruckfestival: Lieve inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht, Wat op het eerste gezicht als een warm welkom voelde, is helaas uitgelopen op… Lees verder »

Zomerparkdag 2019

Blok alvast je agenda!! Zaterdag 31 augustus 2019 van 10:00 – 17:00 uur Zomerparkdag Hendrik-Ido-Ambacht.

Afvalvrije Zomerparkdag

Ook dit jaar was de Zomerparkdag een drukbezocht evenement. Om een evenemententerrein schoon te houden zet de gemeente zich intensief in; het tegengaan van afval op een milieubewuste manier.Zo leerde Koos, onze vuilnisman, de bezoekers van… Lees verder »