Jongerenwerk

(Last Updated On: 15 augustus 2022)

Ook Jongerenwerk Hendrik-Ido-Ambacht vind je op Zomerparkdag 2022! Met een informatiestand en een pannakooi. “Voor ons is deze dag een mooie gelegenheid te laten zien wat we doen”, zegt jongerenwerker Kim van der Wateren.
Op de stand voor de deur van het Baxhuis delen jongerenwerkers informatie over hun werk. Bedoeld voor jongeren èn voor hun ouders.
Ook geeft het jongerenwerk aandacht aan een gezonde leefstijl, bijvoorbeeld door het uitdelen van water. Naast de stand van het jongerenwerk staan de stands van het Jeugdteam en het Sociaal Wijkteam. “Zo laten we zien dat en hoe we met elkaar samenwerken”, vertelt Kim. “We stellen die dag ook ons team voor.”
Er staat op de Zomerparkdag, zaterdag 27 augustus, een pannakooi bij het Baxhuis. Jongeren kunnen hier een potje voetballen tegen elkaar. Kim: “We hopen bij de stand en de pannakooi nieuwe jongeren te ontmoeten en warm te maken voor het jongerenwerk. Er is bij ons altijd iets te halen, maar we vragen ook iets van je. We zetten je in op een plek die bij je past, een plek waar je thuishoort.”
Tot slot zegt Kim: “De Zomerparkdag is een dag waarbij iedereen in Ambacht samenkomt. Jong en oud. Voor ons is deze dag geslaagd wanneer we meerdere nieuwe jongeren hebben kunnen bereiken.”
#ZPD2022 #ZPD22 #WelkomTerug #Zaterdag27Augustus #jongerenwerk

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.