“Samen houden we Ambacht in de lucht”

(Last Updated On: 4 juli 2022)

Voor wie het gemist heeft: na twee jaar uitstel keert de Zomerparkdag dit jaar terug! Op zaterdag 27 augustus zetten we alle Ambachtse vrijwilligers welverdiend in het zonnetje.

Wethouder Steven van Die kijkt uit naar een nieuwe editie: “In Ambacht zijn we erg trots op al die vrijwilligers. Die zetten zich met passie in voor verenigingen en organisaties in onze gemeente. Ik vond het daarom zuur dat de Zomerparkdag, juist de dag waarop we alle vrijwilligers willen bedanken, twee jaar niet kon doorgaan. Maar gelukkig pakken we dit jaar de draad weer op met een mooi feest. Ik verheug me er enorm op om elkaar weer live te kunnen zien!”

Ondernemend en enthousiast
Op de Zomerparkdag, met dit jaar als thema ‘Welkom terug’, krijgen verenigingen en organisaties ook de kans om nieuwe vrijwilligers te werven. Wist je dat het aantal vrijwilligers in Ambacht ver boven het landelijk gemiddelde ligt? De wethouder denkt te weten hoe dat komt: “We zijn een hechte gemeenschap, wij zorgen voor elkaar. Zo bleek ook in de coronatijd. We zijn ondernemend en enthousiast en voelen ons verwant met deze gemeente. Samen houden we het verenigings- en organisatieleven in de lucht.”

Ambacht Actief
De gemeente heeft zelf ook een kraam op de Zomerparkdag, met name om aandacht te vragen voor de Ambacht Actief app. Via deze app vindt u heel eenvoudig vrijwilligerswerk én activiteiten op het gebied van zorg, welzijn, bewegen en vrije tijd. Ambacht Actief is een initiatief van de gemeente en maatschappelijke organisaties in Hendrik-Ido-Ambacht.

Aanmelden en meer informatie
Ambachtse organisaties kunnen hun vrijwilligers aanmelden tot vrijdag 15 juli. Heb je vragen over de Zomerparkdag, mail die dan aan evenementen@h-i-ambacht.nl.

Tot ziens op de Zomerparkdag!

#zpd22 #ZomerParkDag #WelkomTerug #Ambacht

Bron: https://www.facebook.com/zomerparkdag

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.