Volybalvereniging Vollido

(Last Updated On: 2 augustus 2019)

De Zomerparkdag is dé dag waarop gemeente Hendrik-Ido-Ambachthaar vrijwilligers in het zonnetje zet. En waarop verenigingen en organisaties laten zien wat ze allemaal te bieden hebben. Ook Volleybalvereniging Vollido is weer aanwezig op de Zomerparkdag. Bezoekers kunnen hun smashtalent testen op een heuse smashmeter. De grootste talenten kunnen leuke gadgets winnen.

Voorzitter Hans de Groot vertelt: “De Nederlandse Volleybalbond Nevobo probeert met nieuwe spelvormen de sport voor een breder publiek toegankelijk te maken. Wij als Vollido doen hier actief aan mee, want volleybal is een leuke sport voor jong en oud. Bij Vollido kan zowel op competitieniveau als recreatief worden gespeeld.”

Gezelligheid én ambitie
“Bij ons staat gezelligheid voorop én werken we aan onze sportieve ambities. Wij leiden bijvoorbeeld zelf trainers en scheidsrechters op tot een hoog niveau. Hiervoor zijn
veel vrijwilligers nodig en die zijn er ook. 1 op de 3 leden is ook actief als vrijwilliger bij onze vereniging”, aldus Hans.

“We doen het met zijn allen”
Zijn bedrijf was jarenlang sponsor van Vollido. Hans: “Ik voelde als sponsor de saamhorigheid en voelde me hier thuis.” Na verkoop van zijn zaak werd Hans voorzitter. “Een dankbare taak. Door de goede sfeer zijn altijd voldoende vrijwilligers bereid iets extra’s te doen. Daar ben ik als voorzitter trots op!”

Deze Zomerparkdag is het thema duurzaamheid. Hoe duurzaam is Vollido?
Hans: “Het dak van het zelfgebouwde clubhuis is aan vervanging toe. Op het nieuwe dak komen zeker zonnepanelen. Bij de jaarlijkse vrijwilligersbarbecue vervingen we het plastic door duurzame materialen. Als waardering én voor de gezelligheid organiseren we veel activiteiten voor onze vrijwilligers. Wij willen graag dat onze vrijwilligers het naar hun zin hebben en daardoor duurzaam inzetbaar zijn. Een van de bestuursleden houdt zich hier speciaal mee bezig. ”

Bron: https://www.facebook.com/zomerparkdag

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.