Vragen?

1.    Komt er een Zomerparkdag dit jaar? 
Op zaterdag 28 augustus 2021 organiseren we de Zomerdag on Tour. Een andere invulling dan de traditionele Zomerparkdag, maar als iedereen meewerkt, minstens zo leuk. Ambachtse verenigingen en organisaties openen tussen 10 uur en 16 uur hun deuren. Geïnteresseerden kunnen langskomen en meer te weten komen over de vereniging of organisatie. 

2.    Waarom kan de traditionele Zomerparkdag niet doorgaan als er toch versoepelingen zijn afgekondigd? 
Vanwege de situatie rondom het coronavirus vinden we dit niet verantwoord. En we weten nu nog niet met welke coronamaatregelen we eind augustus rekening moeten houden. Het is daarom niet mogelijk om de feestdag te organiseren zoals voorgaande jaren. 

3.    Komt er een kleedjesmarkt? 
Nee, in verband met de coronamaatregelen komt er dit jaar geen kleedjesmarkt.

4.    Komt er een braderie? 
Nee, in verband met de coronamaatregelen komt er dit jaar geen braderie. 

5.    Wat is er te doen op de Zomerdag on Tour? 
Tijdens de Zomerdag on Tour openen een groot aantal verenigingen en organisaties in Ambacht tussen 10 uur en 16 uur hun deuren. U kunt zelf beslissen langs hoeveel deuren u wilt gaan en op welk moment. De lijst met deelnemers vindt u op:
www.h-i-ambacht.nl/zomerdag. Daarnaast kunt u op zaterdag 28 augustus ook een wandeltocht maken door Ambacht. Via een wandelapp kunt u kiezen uit een historische route, een natuurroute en een monumentenroute. De eerste 500 deelnemers krijgen de route gratis, daarna betaalt u een bijdrage van €2,45. Hierover volgt in de week van de Zomerdag on Tour meer informatie. 

6.    Waar vind ik informatie over de deelnemers? 
Op www.h-i-ambacht.nl/zomerdag vindt u een lijst met deelnemers. Wilt u meer informatie over een of meerdere deelnemers dan kunt u via deze pagina doorklikken naar de website of Facebookpagina van de betreffende vereniging of organisatie. 

7.    Ik wil met mijn vereniging/organisatie meedoen met de Zomerdag on Tour maar ben niet benaderd, kan ik alsnog mee doen? 
We hebben per mail de deelnemers van 2019 benaderd en alle Ambachtse verenigingen en organisaties die op dit moment bij ons bekend zijn. Commerciële instanties zijn net als bij een traditionele Zomerparkdag uitgesloten van deelname. Bent een vereniging/organisatie die niet is benaderd en wilt u toch mee doen? Neem dan even contact met ons op via evenementen@h-i-ambacht.nl zodat we kunnen kijken of dit nog mogelijk is. 

Bron: Website gemeente 

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.