‘Zomerdag on Tour’ in plaats van Zomerparkdag

(Last Updated On: 13 juli 2021)

De jaarlijkse Zomerparkdag: dé dag waarop we onze vrijwilligers, verenigingen en organisaties in het zonnetje zetten. Dit jaar gaat de Zomerparkdag on Tour!

Wat is Ambachtser dan de Zomerparkdag? Voor iedereen een dag om naar uit te kijken! Door de coronamaatregelen kan de Zomerparkdag 2021 niet in de gebruikelijke vorm doorgaan, daarom organiseren we de Zomerparkdag on Tour op zaterdag 28 augustus!

Een open deuren dag, waarop Ambachters kennis kunnen maken met de activiteiten van Ambachtse verenigingen en niet-commerciële organisaties. Dat is de invulling van een aangepaste en coronaproof Zomerparkdag, dit jaar omgedoopt tot Zomerdag on Tour. 

Veiligheid staat voorop

“Omdat evenementen vooralsnog niet zijn toegestaan en we toch onze vrijwilligers willen bedanken en onze inwoners de mogelijkheid willen bieden om veilig en doordacht kennis te maken met onze verenigingen, is dit jaar voor deze opzet gekozen. Daarnaast kunnen inwoners, via een later bekend te maken app, kiezen uit drie looproutes, die vanaf de Zomerdag on Tour de gehele verdere week te bewandelen zijn. Op deze manier bieden we voor ieder wat wils. We vertrouwen erop dat inwoners zich houden aan de dan geldende maatregelen, zodat het voor iedereen veilig en leuk is”, aldus wethouder sport, Steven van Die. Zo is ook de Zomerdag on Tour dé dag waarop u kennis kunt maken met verenigingen en organisaties uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Disclaimer:
Ook tijdens de Zomerdag On Tour hanteren wij de regels volgens het RIVM. Indien de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan rond of op 28 augustus 2021 zijn aangescherpt, dan zijn deze regels leidend. Dit kan betekenen dat de Zomerdag on Tour niet door kan gaan. Als dit het geval is, informeren wij iedereen hierover via onze social mediakanalen, webiste en/of via het gemeentenieuws.
Wij vragen iedereen om thuis te blijven tijdens de Zomerdag On Tour als men last heeft van de volgende (ook milde!) symptomen:

  • neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C);
  • of als u u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) had;
  • als u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten heeft;
  • er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona is vastgesteld.

Bron: website gemeente

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.