Zomerparkdag 2018

Het is lente en dat betekent dat ook onze jaarlijkse Zomerparkdag dichterbij komt! Hieronder leest u hoe deze dag eruit ziet dit jaar en wat voor u de mogelijkheden zijn.

Ambacht in beeld
Met alweer de 16de editie van de Zomerparkdag zetten we ‘Ambacht in beeld’. Dit is het thema van deze superleuke dag waarop we onze Ambachtse vrijwilligers graag in het zonnetje zetten! Er zijn weer activiteiten en kraampjes van het Louwersplein tot in De Schoof.

Programma in grote lijnen
Dus zet de datum in uw agenda! Zomerparkdag 2018 — zaterdag 1 september van 10.00-17.00 uur. Op de website; https://www.h-i-ambacht.nl/zomerparkdag en op facebook https://www.facebook.com/zomerparkdag/ zullen we u verder op de hoogte houden over de invulling van de dag.

Hoe doet u mee?
Veel verenigingen, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers staan al in de startblokken voor de Zomerparkdag 2018. De Zomerparkdag is dé gelegenheid om uw vereniging of maatschappelijke organisatie te laten zien aan zo’n 35.000 bezoekers. Dat kan bijvoorbeeld zo…

Beman een kraam
Wij leveren net als voorgaande jaren gratis kramen op de route van het Louwersplein tot De Schoof. In de kramen kunt u promotiemateriaal van uw vereniging uitstallen. Als u gebruik wilt maken van stroom, dan raden wij u aan zelf een verlengsnoer mee te nemen.
Let op: uw kraam moet aangekleed en bemand n van 10.00 — 17.00 uur

Voor het reserveren van een kraam vult u het online aanmeldformulier in op https://www.h-i-ambacht.nl /zomerparkdag. Wij ontvangen uw aanmelding graag digitaal, zo voorkomen we onnodige papierverspilling.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden kan tot vrijdag 6 juli 2018.
Hebt u vragen? Neem dan contact op met mevrouw Tinka Lansbergen: t.lansbergen@h-i-ambacht.nl

Graag tot ziens op zaterdag 1 September 2018 bij de Zomerparkdag

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.