Zomerparkdag 2022

Op zaterdag 27 augustus vieren we weer een traditionele Zomerparkdag!

Wat is Ambachtser dan de Zomerparkdag? Een dag om naar uit te kijken! Het is dé dag waarop we onze vrijwilligers, verenigingen en organisaties in het zonnetje zetten. We bedanken de Ambachtse vrijwilligers voor de waardevolle inzet voor hun vereniging of organisatie. De Zomerparkdag is ook dé dag waarop u kennis kunt maken met verenigingen en organisaties uit Hendrik-Ido-Ambacht. Het thema van deze 19e editie is: Welkom terug! Want we zijn blij dat we na twee jaar weer een ouderwetse Zomerparkdag kunnen organiseren. En de verenigigen en organisaties zien u ook graag terug bij hun kraam!

Aanmelden verenigingen/organisaties
Alle verenigingen en non-profitorganisaties die eerder meededen aan de Zomerparkdag hebben we inmiddels benaderd. Hebt u geen e-mail gehad om uw vereniging of organisatie aan te melden? Stuur dan een e-mail naar evenementen@h-i-ambacht.nl.

Vaakgestelde vragen

Datum, tijd en locatie
Zaterdag 27 augustus 2022 van 10.00 tot 17.00 uur.
Vanaf winkelcentrum Louwersplein loopt u via de kleedjesmarkt door het Baxpark richting het evenemententerrein voor de Ridderhal. Hier vindt u de kramen van de verenigingen tot aan het begin van de Tesselschadestraat. De kramenrij gaat over in de commerciële braderie die loopt tot aan winkelcentrum De Schoof.

Aanmelden vereniging/organisatie
Wij stellen een gratis kraam ter beschikking aan verenigingen en organisaties. Hebt u geen mail ontvangen? Mail dan naar evenementen@h-i-ambacht.nl . U ontvangt dan alsnog een aanmeldformulier, als uw vereniging/organisatie in aanmerking komt voor een gratis kraam.

Kleedjesmarkt/vrijmarkt
Tijdens de Zomerparkdag is er een vrijmarkt voor het verkopen van kinderspeelgoed en andere leuke spulletjes. De markt wordt gehouden in het Burgemeester Baxpark bij de Antoniuslaan. Vooraf inschrijven, aanmelden en dergelijke is niet nodig.
Deelnemers aan de vrijmarkt melden zich tussen 8.30 uur en uiterlijk 9.45 uur bij de verkeersregelaars op de Parkeerplaats Burgemeester Baxpark langs de Antoniuslaan (inrit ter hoogte van de Avelingen)
De verkeersregelaars wijzen een locatie aan. U kunt geen plaats vooraf reserveren. Er is een aantal regels om alles in goede banen te leiden.

Braderie
Van Winkelcentrum De Schoof tot aan halverwege de Tesselschadestraat organiseert Kroko’s evenementen een braderie. Wilt u hier een kraam huren? Neem voor meer informatie contact op met Kroko’s evenementen: https://krokos-evenementen.nl

Programma
Het programma volgt nadat de deelnemende verenigingen hun wensen kenbaar hebben gemaakt.

Ik vind niet het antwoord op mijn vraag
Mail dan uw vraag naar evenementen@h-i-ambacht.nl.

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.