Zomerparkdag: ook feest in winkelcentra De Schoof en Louwersplein

(Last Updated On: 11 augustus 2022)

Zomerparkdag: ook feest in winkelcentra De Schoof en Louwersplein
Niet alleen verenigingen en andere organisaties vieren feest door hun vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Ook de winkelcentra bieden Ambacht een prachtige Zomerparkdag op zaterdag 27 augustus. Een rondje langs de Schoof en het Louwersplein.
Voor Thijs Zijdenbos van Verhage Fast Food is het duidelijk: het wordt één groot feest op het Louwersplein. “De meeste winkeliers hebben op de Zomerparkdag een kraam staan, wij ook. Verder is er een springkussen, een tent met DJ Lars, liveoptredens van Jeffrey Tanis en Danny Nicolay, een ijsmachine, biertap en popcorn. Een dag vol gezelligheid en dat vind ik heel belangrijk voor de inwoners van Ambacht.”
Frank Glimmerveen van King’s Casuals in winkelcentrum De Schoof sluit zich graag bij de lovende woorden van Thijs aan. Ook in De Schoof barsten de feestelijkheden los op zaterdag 27 augustus. “Vanuit ons promotiebudget organiseren we livemuziek uit de stal van John Poortvliet van winkelcentrumpromotie.nl, bedoeld voor de volwassenen. En voor de kids rijdt er een trein door het winkelcentrum. Het is fijn als we beleving kunnen bieden en tijdens de gezellige Zomerparkdag kan dat.”

Proudly powered by WordPress | Theme: Looks Blog by Crimson Themes.